Natuur


Voor mij is de natuur de inspiratiebron voor te reizen en te fotograferen.  20 jaar ben ik lid geweest van camera natura van de fotobond. Ik had op een gegeven moment niet meer de tijd om en met audio visuals bezig te zijn en met natuurfotografie. Daarnaast ben ik enkele jaren actief geweest van de vereniging batuurfotografen in Eindhoven. Een leuke en actieve club. De landelijke overkoepelende club is de NVN.
Nog 2 links voor zeer mooie natuurfotografie. Jack Schopman: Jack wordt door mij bewonderd vanwege zijn eenvoud en sterkte in de natuurfotografie. Met Jack en Loes ben ik in 2009 nog op fotoreis geweest in Utah. Updates van deze reis volgen later op deze site. Daarnaast vind ik John van den Heuvel zeer inspirerend. Hij maakt prachtige dieren- en lanschapsfotografie, soms gecombineerd in één beeld.

Veel inspiratie haalde ik uit het blad outdoor photographer Dat  was met name in de jaren 90. In 2009 was ik in de  USA en heb het blad nog eens gekocht. Ik vondt het een stuk minder. Fotografen die ik via dat blad heb leren kennen zijn: Jim Brandenburg, William Neill, Pat O’Hara en David Muench.


Comments

Natuur — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.