Fotografie

  

Als hobby fotograaf heb ik een passie voor natuur, bergen, reizen van USA tot Azie. In Nederland ben ik bezig met locatietheater en Urbex fotografie met een bewondering voor al het moois dat zich hier op deze planeet bevindt.

Digitale fotografie biedt vele mogelijkheden, een daarvan is het gemak om met meerdere mensen aan een productie te werken. Bij deze dan ook de uitnodiging om interesante projecten aan te melden. Ik kan de creatieve fotografie verzorgen, muziekkeuze en het in elkaar monteren van beelden. Via Wetransfer kunnen bestanden worden uitgewisseld, ideaal! We transfer is van Nalden die ook een zeer interessante community runt.

Fotografie is voor mij een hobby en zeker geen beroep, wel zijn de copyrights regels van toepassing: Zonder probleem zijn de beelden te gebruiken voor screensaver of PC-achtergrond. Hergebruik is niet geadviseerd gezien het beperkte format van maximaal 70K JPEG. Voor het gebruik van de beelden, professioneel of anderszins, is overleg met de auteur noodzakelijk. Voor projecten in lijn met de ideeën van deze website, wordt eventueel fotografisch materiaal ter beschikking gesteld.
Tom Habes heeft een aantal van mijn foto’s gebruikt voor de omslag voor de CD’s uit zijn library programma.


Comments

Fotografie — 2 Comments

 1. Geachte heer Ising,

  Graag zou ik een van uw bronfoto’s per email willen ontvangen. De reden hiervoor is dat ik aan de gefotografeerde persoon een verjaardagscadeau wil aanbieden in de vorm van een afgedrukte foto op canvas. Aangezien de resolutie van de beschikbare foto op uw website niet voldoende is om deze fatsoenlijk te kunnen weergeven, hoop ik dat u mij hieraan kan helpen.

  De foto in kwestie is genomen tijdens de soundcheck van de Revue in Gennep (30 oktober). Op de website is de fotoserie te zien via onderstaande link:

  http://marco-ising.nl/?p=1898

  De gewenste foto is:
  http://marco-ising.nl/wp-content/gallery/revue-2/dsc7688.jpg

  U zou mij hier enorm mee helpen! Alvast bedankt voor de genomen moeite.

  Met vriendelijke groet,
  Berry Rijcken

Leave a Reply

Your email address will not be published.