AV De ogen van Boeddha

In 2001 ben ik voor de 3e keer in Nepal geweest na twee eerdere tochten rond Annapurna en Dolpo. In de jaren tachtig was men een rondweg aan het aanleggen rond Kathmandu die midden door de graanvelden liep. Er was geen verkeer te bekennen. 15 jaar later was deze ringweg onderdeel van de stad. Dat symboliseerde voor mij de veranderingen van Nepal. Dat inspireerde mij tot het maken van de audio visual: De ogen van Boeddha. Zeker toen ik diverse verlaten tempels zag op mijn tocht door de Rolwaling vallei.

De serie heb ik nu omgezet naar digitaal om in september te laten zien tijdens een reunie van deze Rolwaling reis.

 

 


Comments

AV De ogen van Boeddha — 2 Comments

  1. Marco, ik zie prachtige beelden en met een fantastishe samenstelling van beeld en geluid. Alleen vimeo kleine beeld is prima maar HD kwaliteit slecht volgens mij kan dit beter!
    Bekijk ook eens mijn series op m’n site avdigifoto.nl o.a Gilios dreams en The Beauty of Decay. commentaar is altijd welkom om de series te verbeteren.
    Giel.

    • Hallo Giel, Dank voor de complimenten. De kwaliteit komt het meest tot zijn recht bij een HD beamer. Dan projecteer ik de beelden ook in 1920 bij 1080 format. Nu is het ook een bewuste keuze van mij om op internet niet de hoogst kwaliteit te zetten ivm ongewenst gebruik. Ik zal je AV’s komende weken zeker eens zien. Marco

Leave a Reply

Your email address will not be published.