Start nieuwe site

In een tijd waar de internetontwikkelingen in een razendsnel tempo gaan, kan het gebeuren dat mijn website al ruim 2 jaar niet meer is geupdated. Niet dat ik heb stilgezeten en daar geen ideeen meer over had, zoals gebruikelijk ideeen genoeg. Mijn belangrijkste wens is dat AV video’s integraal onderdeel zijn van een website. Verdere wensen zijn, meer mogelijkheden om interactief bezig te zijn, actuele update mogelijkheid, achtergrondinformatie kunnen geven over AV producties,  eenvoudige fotogalleries kunnen maken, ander linksysteem, nieuwe berichten niet alleen over series maar over andere bizondere ervaringen, de mogelijkheid om RSS feeds te gebruiken. En last but not least, een programma zonder me druk te hoeven maken over allerlei technische codes. Dat heb ik gevonden in WordPress.


Leave a Reply

Your email address will not be published.