Geo coordinaten zoeken

Bij het online scrollen van Flickr en Tumblr zie ik regelmatig mooie locaties, die ik wellicht ook een keer wil bezoeken. Die foto’s met locatiebeschrijving sla ik op in Evernote. In Evernote zit een mogelijkheid om de gps-coordinaten erbij te zetten. Met de app Ideaplaces kan ik opzoeken tijdens het reizen of er iets interessants in de buurt is. Het is allemaal wel arbeidsintensief om de gps coördinaten via google earth te zoeken en dan te kopiëren naar evernote. Tijdens mijn laatste India reis, heb ik mijn ideeën daarover gemaild naar een software developer gestuurd. Met de input van mij is er nu dan ook een online zoek tool, die de lokatie vertaald naar gps coördinaten. Tevens kan je direct naar google earth gaan om te checken of het zoekresultaat klopt met de werkelijkheid. Check dan ook: https://www.gps-search.online


Leave a Reply

Your email address will not be published.