Nepal 2017: Mugu en Dolpha


Allereerst een waarschuwing: Doe geen zaken met de Chandra Bahadur Parajuli. Halfweg de trekking van 7 weken van Rara lake naar Jomoson, heeft hij ons in de steek gelaten en we moesten het verder maar zien te redden tot aan Jomoson. Hij moet de dragers nog betalen en ons ook nog een geleend bedrag terugbetalen. (EN: Don’t do any business with Chandra Bahadur Parajuli. Halfway the trekking from Rara Lake to Jomoson he was gone. Agreements to meet in Jomoson were not met. He still have to pay the porters from a 7 week trek and us for the 3 week expenses).
Als we het gedoe met de gids vergeten, hadden we een hele mooie tocht door een ruig gebied. We konden in Dolpha volop de de oogst meemaken. Weer een aantal bizondere ervaringen.


Comments

Nepal 2017: Mugu en Dolpha — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.