Earthquake Nepal 2015

nepalIk ben nog steeds diep geraakt door wat er allemaal in Nepal gebeurd. Ben internet aan het afzoeken over nieuws over de Tsum en Manaslu. Tjika, de drager die ik op de Tsum had komt uit Sertun en had daar volgens de laatste berichten een winkel. Dat ligt precies in het epicentrum van de eerste en zwaarste aardbeving.
Chandra, de gids die de tocht organiseert in Kanchenjunga later dit jaar heb ik na de aarbeving geen kontakt meer gehad. Via zijn trekking buereau van hem hoorde ik dat hij wel veilig is. Hij was op een korte trekking niet direct in het aardbevingsgebied. Ik heb op dit moment zeer gemengde gevoelens, om iets leuks te gaan plannen in Nepal.
In november dit jaar wil ik zaken meenemen waar op dat moment behoefte aan is.


Comments

Earthquake Nepal 2015 — 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.