Voorstelling AV’s Pica Mare 27 en 29 maart

hold on30027 maart en 29 maart wordt een middag/ avond vullend programma verzorgd in de filmzaal van Pica Mare in Gennep. Er worden 2 AV’s vertoond in Pica Mare, die nog niet eerder te zien waren en dat betreft “Hold on your love” en “Milsbeek, de steenfabriek”. In Hold on your love wordt een liefdesgeschiedenis bezongen in het westen van de USA.
Een reis om de wereld eindigend in Gennep.
Dank ook aan 4-events.

 

 


 

revue300

Milsbeek, de steenfabriek is fotografie van de Revue Gennep. Deze AV is duidelijk anders als de videoproductie die ik mede heb mogen verzorgen.
De AV’s worden vertoond 27 maart 20:30 uur en 29 maart 14:30 uur. Pica Mare in Gennep. Zondag is Harm van der Zeeuw te gast met 2 van zijn beelden. Graag wel reseveren bij marco@marco-ising.nl.
De meeste AV’s zijn te zien geweest op diverse AV festivals. Voor de vrienden club in Gennep zijn de meeste AV nieuw.

 


gates300

Gates of the arctic,   Een bevroren woestijn in het hoge noorden van Alaska. Gates of the Arctic is een nationaal park dat nog nauwelijks wordt bezocht.

 

 

 


autmn300

Autumn gold,  De herfst kleurt goudgeel in de San Guan Mountains in Colorado. Restanten van oude mijnen doorboren een prachtig landschap. Hold on to your love,

 

 

 


bokor300

 

Bokor Hill, Het casino op Bokor Hill symboliseert de geschiedenis van Cambodja van de afgelopen eeuw. Van de Franse koloniale tijd, de Khmer Rouge en het tijdperk na de verschrikkingen van Pol Pot.

 

 


rolwaling300

Rolwaling, Aan het eind van de Rolwaling vallei ligt Tso Rolpa, een gletsjermeer. Gefotografeerd in de periode dat dit meer op het punt stond door te breken.

 

 

 


beloofd300

Het beloofde land, Daar waar Mozes de 10 geboden ontving en de boodschapvan God hoorde in de brandende braamstruik, werd een klooster gebouwd dat later een bedevaartsoord werd.

 

 

 


hharm300

 

Harm van der Zeeuw, Beelden van en het verhaal over een creatieve keramist uit Afferden.

 

 

 


ijsland300
IJsland, In een decor van trollen, heksen en ijsreuzen wordt de geschiedenis van IJsland verhaald. Achter elke boom waakt een IJslandse schone.

 

 

 


stand300

 

Stand for something, Stand for something or fall for anything. De tekst van deze song gaat over het  vasthouden aan keuzes en principes in de moderne maatschappij, echter ……

 

 


station300

Laatste station, In Belgie is voldoende geld voor het bouwen van nieuwe stations, minder voor het rollend materieel. Het verhaal van een treinreiziger die desondanks toch tevreden is.

 

 


neuf300

 

Les 9 notables, Sonsbeek Arnhem 2008: de 10de beeldententoonstelling met als motto ´Grandeur´

 

 

 


brief300

 

Brief van de bisschop, Het katholicisme verliest zijn gelovigen. Kerken verliezen hun functie. Waarom?   .

 

 

 


vlees300

 

Vlees en bloed, Fotografie en film tijdens een toneelvoorstelling van Matigheid & Genoegen uit Gennep. Aangevuld met een aantal dierbare andere foto’s.


Comments

Voorstelling AV’s Pica Mare 27 en 29 maart — 4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.