Gennep Petershuis

 Het Petershuis in Gennep heeft deze maand een mooie expositie van 3 keramiek kunstenaars uit Limburg: Harm v.d. ZeeuwStan Linssen en Sánder Sinkó. Van Harm hebben we 2 beelden in huis. Zoeken naar AV onderwerpen dicht bij huis, liep ik tegen de rijke traditie aan van Gennep en omstreken het pottenbakken. Na enkele inleidende gesprekken vroeg Harm me om enkele foto’s te maken van de opening van deze expositie op 4 november. Tot en met 2 december is deze nog te bezoeken.

dsc4301dsc4388dsc4598dsc4261dsc4591dsc4576dsc4557dsc4289dsc4285dsc4274dsc4269dsc4264dsc4263

 


Comments

Gennep Petershuis — 2 Comments

 1. Dag Marco,
  Is al weer een tijdje geleden.
  Ik heb de ogen van Boeddha net gezien.
  Gaaf heel herkenbaar. Ik ben van ver voor de rondweg daar geweest.
  Prachtig land.
  Heb nu ook de brief van de bisschop gezien.
  Ik heb bij jou de ruwe versie gezien.
  Hij is mooi geworden. Ben nu met Bisschops vogels bezig.
  Hoi,
  We zien elkaar.

 2. Hallo Harm, Dank voor je opmerkingen. Begin volgend jaar ga ik aan de gang met de AV van je mooie beelden. Ben nu volop bezig met de voorbereiding voor de komende voorstelling in Gent. Tot horens weer, Marco

Leave a Reply

Your email address will not be published.