Stand For Something

Stand for Something is een Urbex audio visual. De audio visual is om meerdere redenen anders dan mijn normale werk. Eerst vanwege de muziek, de muziek is van Kyteman  met de track ‘Stand for Something’. Het is een moderne rap van Bang Bang met muziek van Kyteman, Op een zeer bizondere wijze worden muziek vervormd tot een urbex sfeer. De teksten zijn mysterieus, zoekend, opwindend, prekerig … De fotografie benadrukt de urbex sfeer met grafitti. De beelden zijn vierkant gemaakt wat bij het onderwerp goed past. De overvloeingen zijn niet gemaakt met Platinum maar met een video programma. De beelden eten elkaar letterlijk op. De foto als start van het blog paste niet in de serie, vandaar dat ik deze nu hier gebruik. De fotografie van de audio visual =>. De audio visual is kort, nog geen 3.5 minuut.  Voor de audiovisual =>. De AV was onderdeel van het programma van het spoor 2011. Ook heb ik deze ingestuurd naar de nationale AV wedstrijd.


Leave a Reply

Your email address will not be published.