Autumn Gold

_DSC1315 200Bij de Klankstudiedag in Rijen (2012) had ik Autumn Gold ingeleverd. Na he laten zien van de serie is er een korte discussie  met inbreng van het publiek. Altijd wel een leuke dag. De moderator van die dag Henk Tulp kende een aantal documentaires van mijn hand zoals het beloofde land en Krajina en vond Autumn Gold dat ik beter had laten zien. De tijd van nabespreking was tekort om dieper op de verschillende AV’s in te gaan.
Naast documentaires met tekst en een boodschap maak ik audio visuals waar niet direct een boodschap te zien is. In dit geval had ik de prachtige herfstkleuren van Colorado gecombineerd met overblijfselen van de zilver en goudmijnen. De mijnbouw heeft diepe littekens achtergelaten in de bergen. Voor mij niet zo nodig om daar een tekst bij te zetten. De toeschouwer kan de beelden rustig op zich in laten werken en daar een eigen fantasie bij hebben. Een jaar verder heb ik enkele kleine aanpassingen gedaan. Bij Het spoor kreeg ik commentaar op de muziek bij het herstdeel. Dat heb ik veranderd, meer dreigend. Er is geen tekst bij, vind ik niet nodig bij deze AV.
Zie de AV.

Studiedag 2013 is inmiddels ook weer geweest, met een zeer goed kwalitatief aanbod.

Inmiddels zijn er ook updates geweest van de Next Gen image gallery Het werkt nu veel eenvoudiger als voorheen. Ik zal me eens verdiepen in de nieuwe mogelijkheden.
__________________________________________________________________________________________________

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.