Graefenthal 24 april 2011

Hoe kom je op ideeen voor audio visuals? Voor mij door er toevallig tegen aan te lopen, in dit geval te fietsen. Mijn favoriete mountainbike fietsroute vertrekt vanuit Gennep, langs de Niers Duitsland in. Dan langs een natuurgebied in ontwikkeling uitkomend bij een oud klooster Graefenthal. De zaterdag zag ik allerlei mensen in klederdracht en er bleken ridderfeesten aan de gang te zijn. De mountainbike gaat verder door het Reichswald, een aanrader is een borrel bij Merlijn Grafwegen. En dan weer terug naar Gennep.De zondag met vrienden naar kasteel Graefenthal en lekker genoten van het mooie weer en ongedwongen sfeertje. Iedereen geniet zichtbaar van het mooie weer en de gezelligheid.  Het ID van de audio visual is dan ook om de geschiedenis van het kasteel te vertellen, de nieuwe natuurontwikkeling en weer stilstaan bij de geschiedenis verbeeld door de ridderfeesten. Of het er echt van komt is nog de vraag want dat betekent nog eens een keer terug om mooiere opnamen te maken en nog veel natuuropnamen maken.
Deze post is ook een gelegenheid om een nieuwe plug in van WordPress uit te proberen, namelijk nextGen Gallery. Daar krijg je een mooi foto overzicht met thumbnails.
dsc0652-600dsc0662-600dsc0673-600dsc0666-600dsc0646-600dsc0671-600dsc0641-600dsc0674-600


Comments

Graefenthal 24 april 2011 — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.